Kako bo vlada rešila težave, ki jih prinaša energetska kriza v 2023? Ne zamudite Energetike in regulative ’23!

Slovenska vlada je tik pred iztekom prejšnjega leta sprejela Uredbo o določitvi cene električne energije za mikro, mala in srednja podjetja, ki bo nedvomno močno vplivala na poslovne energetske rešitve za leto 2023. Kaj ukrepi za blaženje posledic energetske krize pomenijo v praksi? So usklajeni na ravni EU? Ste na njih pripravljeni? Vse to in še več boste izvedeli na prihajajoči Energetiki in regulativi ’23, ki bo potekala 25. januarja.

Energetika in regulativa 2022 Prosperia

Med drugim bosta minister za področje energetike mag. Bojan Kumer in generalna direktorica Gospodarske zbornice Slovenije Vesna Nahtigal naslovila, kako krizni regulativni vladni ukrepi delujejo v praksi za 2023 in kako naprej. Aktualne razmere in novo krizno regulativo bo pojasnila tudi državna sekretarka za področje energetike, mag. Tina Seršen.

Več o programu tukaj.

Tri novosti regulative za 2023: krizna regulativa, nove tarife in samooskrba, aktualen trg z energenti
Iz Agencije za energijo bo na okrogli mizi direktorica, mag. Duška Godina, izpostavila novosti regulative za 2023, mag. Aleksander Mervar iz ELES-a in mag. Boris Kupec iz GIZ-a bosta naslovila praktične izzive regulative za omrežja in novih tarif, Matjaž Sušnik iz Plinovodov pa aktualne razmere na področju plinov. Z vami bo 15 vodilnih strokovnjakov in odločevalcev.

Na tej povezavi je dostopna predstavitev vseh govorcev in govork.

Ne zamudite: ker nova krizna regulativa ključno kroji vaše poslovne izzive oskrbe z energijo za 2023 in naprej, vam želimo zagotoviti, da se lahko s pomočjo zanimivih izmenjav mnenj in izkušenj z vodilnimi strokovnjaki pravočasno pripravite na ključne novosti. Poskrbeli bomo za možnost diskusije in zastavljanja vprašanj.

Oglejte si več o vodilnem energetskem regulativnem Vrhu 23.

Izkoristite cenejšo prijavo in dodatne popuste za hkratno prijavo treh ali več udeležencev iz iste organizacije (skupinska vstopnica – pokličite nas na 031 717 599, če skupinska vstopnica hkrati zajema udeležence v živo in po spletu), popust za občine, NVO in fakultete. Prijavite se tukaj.

Dogodek bo potekal v Ljubljani, Domus Medica, Modra dvorana. Se vidimo!

Prijava na novice




*Polja, označena z zvezdico, so obvezna