Energetika in regulativa 23

Energetika in regulativa ’23

10. Vrh o novostih regulative, omrežij in trga
Novosti krizne regulative za 2023

Ker je nova (krizna) energetska regulativa tista, ki poleg dramatičnega višanja cen energentov za 2023 bistveno kroji vaše poslovne energetske rešitve za 2023, vas vabimo, da se udeležite edinega tovrstnega Vrha v Sloveniji in se na njem pravočasno seznanite z novostmi krizne regulative za 2023 ter se posvetujete z vodilnimi strokovnjaki in odločevalci o rešitvah in aktualnih dogajanjih, kot so: kako optimizirati rabo omrežij in energije, nove tarife, trg prožnosti, energetske skupnosti in premiki na trgih energentov.

NOVO: pooblaščeni in nadzorni inženirji kot člani IZS za udeležbo na seminarju pridobijo 1 kreditno točko iz izbirnih vsebin skladno s Splošnim aktom o stalnem poklicnem usposabljanju pooblaščenih inženirjev. Po dogodku prejmete ustrezno potrdilo. Pri prijavi pod opombo navedite svojo »IZS številko«.

udeležencev naših dogodkov

let izkušenj

dogodkov

Oglasni banner GIZ
Oglasni banner GIZ
Oglasni banner GIZ

POKROVITELJI

Organizator:
Prosperia logotip
Srebrni pokrovitelj:
GIZ DEE logo Prosperia
Bronasti pokrovitelj:
Sponzor plinovodi
Mali pokrovitelj:
Sponzor Sodo
Medijski pokrovitelj:
Naš stik
Podpornik:
CIGRE CIRED logo Prosperia

IZJAVE UDELEŽENCEV

Dogodek se mi je zdel izvrstno tehnično in organizacijsko pripravljen. Imam zelo dobre vtise iz vsebine razprav. Zelo dober dogodek, ki bi se ga z veseljem udeležil tudi prihodnjič.

Marjan Eberlinc, Plinovodi

Dokler bom na tej poziciji, povezan s to temo in bom v Sloveniji, se bom zanesljivo vedno odzval povabilu na dogodek.

Mag. Aleksander Mervar, Eles

Dogodek je vsako leto boljši. K temu pripomore udeležba mednarodnih strokovnjakov, ki predstavijo nekoliko širši pogled na celotno problematiko. Pravzaprav se na dogodku razločijo obrazi, ki bodo energetiko zaznamovali v prihodnosti. Pohvale tudi za organizacijo dogodka, ta je odlična.

Mag. David Batič, Agencija za energijo

Govorci so bili izredno dobri. Mreženje med odmori je zelo pozitivno, ker se tam splete veliko poznanstev in dobiš še več informacij.

Gašper Fajdiga, Iskra, d.o.o.

Ta dogodek se mi zdi dragocena iniciativa, saj nam ponuja, da se na njem pogovorimo z ljudmi iz sektorja o trendih v energetiki, kar je izjemno pomembno.

Alberto Pototschnig, ACER

Forum je pomemben, ker vključuje glavne deležnike energetske regulative in tudi z vidika povezovanja glavnih akterjev iz področja energetike. Glede na izzive, ki nas čakajo v prihodnosti, bomo morali intenzivnost komunikacije povečati.

Vladimir Mauko, SODO d.o.o.

Energetsko-regulativno konferenco vsekakor priporočam, saj je ena redkih konferenc doma in v EU, ki ne samo obravnava zanimive teme, ampak privabi odločevalce iz vseh pomembnih akterjev energetike..

Jan Kostevc, ACER

Oranizacije, s katerimi smo že sodelovali:

Prijava na novice
*Polja, označena z zvezdico, so obveznaPOSTANI POKROVITELJ

 

Pišite nam na info@prosperia.si ali nas pokličite na 031 717 599 za možnosti pokroviteljstva in skupaj bomo izbrali pokroviteljstvo, ki najbolje podpre vaše poslovne cilje.

Postani sponzor ikona KONTAKTIRAJTE NAS

Prijava na novice
*Polja, označena z zvezdico, so obvezna