O NAS ZA VAS

“Vsem, ki želijo uresničiti ambiciozne cilje na področju zelene energetske transformacije, pomagamo pri njihovi rasti, inovativnosti in novih povezavah z vodilnimi strokovnimi srečanji, ki so rezultat dolgoletnih izkušenj, široke mreže poslovnih stikov in bogatega znanja iz različnih področij. “

Mojca Černelc Koprivnikar, direktorica

Ljudje smo ne glede na tehnološki napredek predvsem socialna bitja, ki smo se skozi tisočletja učili drug od drugega skozi skupna doživetja. Prosperia zato že od leta 2009 sledi svoji viziji podpore udeležencem in njihovim podjetjem oziroma organizacijam, iz katerih prihajajo, ko zato, da dosežejo svoje cilje in rast na področju zelene transformacije, želijo usvajati nova znanja, se posvetovati s potencialnimi partnerji in strankami ter premikati iz obstoječih načinov v nove načine razmišljanja, ki jih še bolj podpirajo, ter v pogumno delovanje tudi izven ustaljenih vzorcev, s pomočjo moderiranih srečanj, ki imajo moč navdiha.

ŠTEVILO GOVORCEV

980

ŠTEVILO DOGODKOV

80

ŠTEVILO UDELEŽENCEV

6470

Glavni cilj Prosperie je, da vas zato, ker se lažje bogatite z novimi znanji in ustvarjate uspešno prihodnost v interakciji z drugimi, povezuje. Tako kot vas povezuje energetika in vsa njena omrežja. Povezujemo strokovnjake, ki presegajo ozko stroko in v energetiki širijo obzorja. Povezujemo vsa področja, kjer najdemo komplementarna znanja, ki so pomembna za nadaljnjo rast in razvoj, zeleno transformacijo, pa naj bo to okolje, digitalizacija, nove tehnologije ali kaj drugega. Povezujemo različne strokovne panoge, ljudi in energije. Zato se trudimo povezovati na videz kdaj nepovezljive teme in neprestano odkrivati nove dimenzije. Kajti to je Prosperia.

Prvotno smo svoje poslanstvo našli v organiziranju strokovnih dogodkov in srečanj na področju energetske transformacije, kmalu pa so nas priložnosti popeljale širše. Sedaj mnogim podjetjem pomagamo organizirati dogodke, jih moderirati ali jim le vdihniti energijo, po kateri si udeleženci dogodek zapomnijo. Nekateri pa se na nas obrnejo po nasvet, kako zasnovati ali izpeljati dogodek, ki za udeležence ustvarja dodano vrednost, pa naj bo ta izveden v živo, spletno ali hibridno. Vsakič pristopimo unikatno in v vsak dogodek vtkemo svoje najboljše izkušnje.

Cenijo nas vsi, ki so radovedni in vedoželjni, nagnjeni k novostim in premikanju mej, pa naj bodo te osebne, poslovne ali na področju celotne industrije.

Prosperia obljublja rast in napredek vsem, ki sodelujejo z nami in ki želijo aktivno ustvarjati prosperitetno prihodnost. Na osebni in poslovni ravni. Ne samo na ravni imena – čeprav »nomen est omen«. Prosperia … zares!

Mojca Černelč Koprivnikar, Prosperia

Mojca Černelč Koprivnikar, direktorica

M: + 386 (0)31 717 599
T: + 386 (0)1 437 98 61
E-pošta: info@prosperia.si

Prijava na novice
*Polja, označena z zvezdico, so obvezna