Inovativni pristopi bodo ključni za pospešeni zeleni prehod

Inovativni pristopi bodo ključni za uspešnost zmanjševanja odvisnosti od ruskih energentov in zato pospešenega zelenega prehoda v negotovih razmerah energetske krize in ob ukrepih REPowerEU.

Zato vas vabimo, da se z novostmi in inovativnimi pristopi nujnega hitrejšega zelenega prehoda in zime 2022 seznanite na vodilnem srečanju inovativnih deležnikov na področju energetike:

14. Inovacija energetike ’22, ki bo 5. oktobra na Brdu pri Kranju.

 
Več kot 20 govorcev, odločevalcev in vodilnih strokovnjakov bo z vami izmenjalo izkušnje in aktualna prilagajanja pospešenega zelenega prehoda.

Vrh inovativnih v energetiki '21

Vrh inovativnih v energetiki ’21, foto Naš stik

Cilj je predstaviti, povezati in spodbuditi prodorne in inovativne akterje iz različnih industrij in institucij, ki razvijajo inovativne energetske rešitve za zeleni prehod ali, ki željo to postati.

Na najbolj naprednem vodilnem energetskem dogodku srečamo in izmenjujemo izkušnje z vodilnimi predstavniki tradicionalnih energetskih družb, ambicioznimi start-upi, deležniki inoviranja, ki v energetiko vstopajo iz drugih panog, investitorji in predstavniki državnih institucij na področju energetike.

Vabljeni, da si zato rezervirate 5. oktober, lahko pa tudi aktivno sodelujete z nastopom.

 

Vabilo za vaš nastop z inovativnim primerom

Če imate na področju energetike inovativno rešitev, je vse, kar morate storiti, da čim prej oziroma najkasneje do 20. julija prijavite vaš nastop. Prednost imajo tisti, ki se prej prijavijo, kot vas tudi hitreje lahko vključimo v kampanjo. Na povezavi povabilo za vaš nastop in navodila za vaš nastop najdete več informacij o razpisanih temah in prijavi, ki je enostavna. Lahko se potegujete za naslov »najboljša inovacija na področju energetike za leto 2022« po izboru udeležencev. Če imate vprašanje ali razmišljate o vašem nastopu, nas pokličite na 031 717 599 ali nam pišite na info@prosperia.si.

Utrinki z naših dogodkov

Utrinki z naših dogodkov, foto Naš stik

 

Pokroviteljstvo in razstavljanje

Če vas zanima tudi partnersko sodelovanje ali razstavljanje vodilnem dogodku s 14 letno tradicijo, ki kaže aktualne trende pospešenega zelenega prehoda, dobrodošli, da se nam čim prej oglasite. Prosimo, pišite nam na ursa@prosperia.si ali nas pokličite na 031 717 599.

Dobrodošli na vodilni Inovaciji energetike ’22, Pospeški zelenega prehoda v času energetske krize.
 

Foto utrinki z Inovacije energetike ’21 so dostopni tukaj. Še več fotografij pa najdete na naši Facebook strani.

Vabljeni tudi na naše druge vodilne dogodke s področja energetike, o katerih lahko preberete več tukaj. Vabimo vas, da se prijavite na Novice, ki vas bodo seznanjale z novostmi vseh naših dogodkov v 2022, kot boste tudi zato deležni ekskluzivnega dostopa in vpogleda v posnete dele zanimivih vsebin vodilnih dogodkov zelene energetske transformacije, ki jih pripravljamo za vas. Prijavite se tukaj. 

Prosperia izvaja trajnostne cilje na dogodku Inovacija energetike v sodelovanju z družbo Petrol.

Prijava na novice




*Polja, označena z zvezdico, so obvezna