Pridružite se nam na 11. Vrhu Energetike in regulative ’24: omrežninska reforma 2024 iz prve roke

Na 10. Vrhu Energetika in regulativa ’23 smo lani dosegli rekordno udeležbo, kar niti ni bilo nepričakovano. Teme so bile aktualne in zanimive za širok spekter obiskovalcev. Dotaknili smo se tem novosti krizne regulative, novih tarif, učinkovitosti omrežij, samooskrbe in trga z energenti za prihodnja leta.

Tako v predavalnici kot izven nje smo z dogodkom dosegli uspeh, ki ga delimo v spodnjem posnetku. Izmenjava mnenj in stališč se pogosto nadaljuje tudi v čas kosilo, kjer so udeleženci navezovali stike in obenem čestitali podjetju Prosperia za 10. uspešno izvedbo Vrha Energetika in regulativa ’23!

Kljub veliki pozornosti vplivom zunanjih dejavnikov, predvsem geopolitičnih razmer, ki so v lanskem letu zaznamovali tako cene plina, električne energije in drugih energentov, smo se že v 2023 začeli spraševati, kakšne izzive in priložnosti prinaša regulativa energije 2024, kako se nanjo pripraviti v podjetjih in gospodinjstvih. Letošnje leto tako začenjamo s konkretnimi rešitvami v praksi, pogledu v prihodnost ter zgledom iz drugih držav članic EU. Vse to na 11. Vrhu Energetika in regulativa ’24, 24. januarja v Kristalni palači (Ljubljana).

Oglejte si kaj prinaša 11. izvedba Vrha Energetika in regulativa '24!

Oglejte si več o Vrhu in izkoristite še zadnjo prijavo za cenejšo vstopnico (samo še do 17.1.2024). Pridite z ekipo in izkoristite dodatni popust za hkratno prijavo treh ali več udeležencev iz iste organizacije (skupinska vstopnica); dodatni popust velja tudi za občine, NVO in fakultete.

Prijava na novice




*Polja, označena z zvezdico, so obvezna