Trije govorci, ki jih ne smete zamuditi na Digital Energy Summit ’22

Na prihajajočem dogodku Digital Energy Summit ’22 boste lahko prisluhnili kar nekaj govorcem iz tujine, ki bodo razpravljali o pomenu kibernetske varnosti, podatkov, novih tehnologij, predstavili pa bodo tudi konkretne avtomatizirane in digitalizirane rešitve, ki prispevajo k lažjemu soočanju z energetsko krizo.

Senad Aruc iz podjetja Gatewatcher je zaslovel pred 15 leti, ko mu je uspelo odkleniti enega prvih iPhonov. Pojasnil bo zakaj je kibernetska varnost izjemno pomembna tudi za energetske družbe, obenem pa predstavil najnovejše konkretne primere ilegalnih aktivnosti hekerjev.

Dr. Helena Vrabec iz globalne družbe Palantir Technologies, ki je vodilno ameriško podjetje za programsko opremo, specializirano za analizo velikih podatkovnih zbirk (big data), bo na dogodku ekskluzivno za udeležence naslovilo vročo temo varnosti podatkov in zasebnosti: pet vprašanj, ki bi si jih moralo zastaviti vsako energetsko podjetje (“Data security and privacy: the five questions energy companies need to ask’’).

Premierno boste lahko prisluhnili tudi Renéju Kerkmeestru iz EU podjetja Equigy, kjer so si postavili ambiciozni cilj – razogljičiti evropski trg prožnosti s pomočjo domačih hranilnikov energije, toplotnih črpalk in električnih vozil.

Zagotovite si svoje mesto v družbi vodilnih energetikov in IKT strategov ter strokovnjakov in pospešite vašo digitalno transformacijo. Prijavite se zdaj.

Vabljeni tudi na naše druge vodilne dogodke s področja energetike, o katerih lahko preberete več tukaj. Vabimo vas, da se prijavite na Novice, ki vas bodo seznanjale z novostmi vseh naših dogodkov v 2022 in 2023, kot boste tudi zato deležni ekskluzivnega dostopa in vpogleda v posnete dele zanimivih vsebin vodilnih dogodkov zelene energetske transformacije, ki jih pripravljamo za vas. Prijavite se tukaj. 

Prijava na novice
*Polja, označena z zvezdico, so obvezna