Novosti treh regulativnih tem v 2022: omrežnina in nove tarife, prožnost ter opolnomočenje odjemalca

Zlasti nova regulativa je tista, ki kroji vaše poslovne priložnosti v energetiki, zato vas vabimo, da se 3. februarja 2022 v Ljubljani (hibridna izvedba) udeležite vodilnega energetskega regulativnega foruma ’22, kjer se učinkovito seznanite in posvetujete z vodilnimi strokovnjaki o novostih treh pomembnih regulativnih tem: omrežnina in nove tarife, prožnost ter opolnomočenje odjemalca ob spremenjenih cenah energentov na trgu za 2022.

Energetika in regulativa 2022 Prosperia

Ker nova regulativa zelene transformacije ključno kroji vaše poslovne priložnosti oskrbe z energijo za 2022 in naprej, vam želimo zagotoviti, da se lahko s pomočjo zanimivih izmenjav mnenj in izkušenj z vodilnimi strokovnjaki pravočasno seznanite s ključnimi novostmi in nanje pripravite. Poskrbeli bomo za možnost diskusije in vašega zastavljanja vprašanj.

Več o programu tukaj.

Z vami bodo vodilni strokovnjaki zelene energetike in regulative
Iz Agencije za energijo bo direktorica mag. Duška Godina izpostavila novosti regulative za 2022, mag. David Batič nas bo seznanil, kaj nam prinaša aktualna prenova omrežnine, dr. Tine Marčič, kako lahko rezultati projekta INTERRFACE vplivajo na slovenski trg. Mag. Aleksander Mervar iz ELES-a bo naslovil praktične izzive regulative za omrežja, Jan Kostevc iz ACER-ja pa kako spremeniti regulativo, da bo spodbujala ustvarjanje resničnih koristi za odjemalca. Zaključili bomo s strateškim omizjem o regulativi z mag. Borisom Kupcem, predsednikom GIZ DEE in mag. Stanislavom Vojskom iz SODO. Tudi drugi vabljeni govorci bodo interaktivno izpostavili nove priložnosti trga prožnosti, višanja cen in opolnomočenja odjemalcev.

Na tej povezavi je dostopna predstavitev vseh govorcev in govork.

Oglejte si več o vodilnem energetskem regulativnem forumu 22.

Izkoristite cenejšo prijavo in dodatne popuste za hkratno prijavo treh ali več udeležencev iz iste organizacije (skupinska vstopnica – pokličite nas na 031 717 599, če skupinska vstopnica hkrati zajema udeležence v živo in po spletu), popust za občine, NVO in fakultete. Prijavite se tukaj.

Dogodek bo potekal v Ljubljani, Domus Medica, Modra dvorana.

Dogodka se lahko udeležite v živo (PCT pogoj*) ali po spletu (Zoom). Omogočamo vam tudi brezplačno zamenjavo udeležbe v živo za udeležbo po spletu do 24 ur pred dogodkom. 

Prijava na novice




*Polja, označena z zvezdico, so obvezna