Vrh digitalne transformacije energetike

Prijazno vabljeni, da se srečamo na 4. konferenci Nove tehnologije v energetiki ’21, 8. decembra v Ljubljani.

Nove tehnologije v energetiki 21 Prosperia

Ker nove tehnologije, kot so umetna inteligenca, oblačne tehnologije, IoT, strojno učenje, pametna omrežja, sistemi e-polnjenja, pametni domovi, itd., ne samo, da omogočajo brezogljično zeleno transformacijo, temveč lahko tudi globalizirajo vaše priložnosti in nevarnosti, se udeležite vodilne specializirane konference v Sloveniji, ki kaže digitalizirano prihodnost energetike za 2022 in naprej. Na njej se boste zato lahko učinkovito posvetovali in seznanili z zadnjimi trendi nekaterih novih tehnologij, kot tudi s strateškimi razmisleki o kibernetski varnosti decentraliziranega energetskega sistema, kako do dodane vrednosti obdelave podatkov in uporabe umetne inteligence, ter nenazadnje, kaj je resničen problem digitalizacije energetike v Sloveniji?

Res je, da je beseda “digitalizacija” postala ena (pre)pogosto uporabljenih tudi na področju energetike, a hkrati so prav podjetja in organizacije, ki obvladujejo in pravočasno uvajajo nove tehnologije tiste, ki z novimi poslovnimi modeli izven danes znanega med prvimi ustvarjajo dodano vrednost, znižujejo stroške ali na nove načine komunicirajo ter se povezujejo s svojimi uporabniki na področju energetskih rešitev. Tudi demokratizacija energetike oz. vključevanje razpršenih virov OVE, aktivnih uporabnikov, baterij, e-mobilnosti je pogojena prav z uspešno digitalno transformacijo poslovnih modelov na področju energetike.

Drugače rečeno, kdo si lahko še privošči, da zamahne z roko in ignorira priložnosti digitalizacije s prepričanostjo o svojem uspešnem poslovnem obstoju na področju energetike v roku treh let? A hkrati, kako ob poplavi novih, tudi trendovskih tehnologij, potrebnih visokih finančnih in kadrovskih vložkih, izbirati čim bolj modro in učinkovito? Se zato raje učiti tudi na napakah in uspehih drugih?

Več o programu tukaj.

Še zlasti v spremenjenih okoliščinah pospeševanja energetske nevtralnosti je pomembno, da se s pomočjo izmenjav mnenj in izkušenj seznanite z novostmi digitalne zelene energetske transformacije in zanimivimi primeri naprednih energetskih rešitev iz prakse ter se tako pravočasno pripravite na 2022 in naprej.

Oglejte si več o Vrhu digitalne transformacije energetike.

Prijava na dogodek, ki bo potekal 8. decembra 2021.

Dogodka se lahko udeležite v živo (PCT pogoj*) ali po spletu (Zoom). Omogočamo vam tudi brezplačno zamenjavo udeležbe v živo za udeležbo po spletu do 24 ur pred dogodkom. Dodatni popusti za ekipno vstopnico 3+, občine, NVO in fakultete. 

NOVO: Člani IZS pridobite 2 kreditni točki: pooblaščeni in nadzorni inženirji za udeležbo na konferenci pridobijo 2 kreditni točki iz izbirnih vsebin skladno s Splošnim aktom o stalnem poklicnem usposabljanju pooblaščenih inženirjev.

Prijava na novice
*Polja, označena z zvezdico, so obvezna