Spremenite igro: z zelenimi naložbami hitreje do uspeha

Ulovite vlak zelenih naložb, ki bo v prihodnosti ključen za vaš poslovni uspeh in zmanjševanje tveganj! Udeležite se edinstvenega energetsko-investicijskega foruma, ki bo potekal 29. maja v Kristalni palači BTC v Ljubljani. Energetika in finance ’24 združuje ključne razvijalce projektov, investitorje in voditelje iz energetskega, industrijskega, finančnega in bančnega sektorja.
Ženske v energetiki 24 | Napredno voditeljstvo in ESG | Prosperia
Izvedeli boste več o pomembnih novostih v zeleni energetiki in investicijah v letu 2024 in se tako lažje pripravili na uspešne zelene naložbe, za katere je nujno obvladovanje tveganj ob disrupciji energetike in ESG zahtev.

Vrhunec dogodka bodo razprave na kar 4 omizjih in izkušnje govornikov, ki bodo osvetlili ključne vidike finančnih inštrumentov za zelene naložbe, vodika in novih tehnologij, primerov dobrih praks financiranja zelenih projektov, zahtev trajnosti v praksi ter investicijskih priložnosti in tveganj zelenega prehoda.

Dogodek bo priložnost za razumevanje, kako se spoprijeti s stalno spreminjajočimi se geopolitičnimi razmerami v energetiki in nepredvidljivostjo cen energije. S strokovnimi vpogledi in aktiviranjem potenciala za donosne in vplivne naložbe v brezogljično prihodnost, bomo skupaj oblikovali pot do trajnostnega in uspešnega poslovanja.
Energetika in regulativa 24 Nove tarife omrezninska reforma (8)

Med izjemnimi govorniki na dogodku bodo Polona Gregorin, Generalni direktorat Evropske komisije za podnebno politiko, mag. Erik Potočar, MOPE, mag. Ana Stanič, E&A Law, Boris Šajnović, SKOZI, Tamara Kosi MBA, CCE Holding v Avstriji, in pa mag. Krešimir Bakič, častni član Cigre, Pariz.

Na prvem omizju ‘Vodik, nove tehnologije in donos’ se bodo srečali Uroš Blažica, Elektro Primorska, mag. Aleksander Mervar, ELES-a, in pa Matjaž Sušnik MBA, PlinovodovI. Na drugem omizju bosta nato Mojca Černe, Delavska hranlinica Ljubljana in mag. Luka Jazbec GEN-I razpravljala o ‘Zahtevah trajnostni v praksi (ESG)’, na tretjem omizju o ‘Skladih in zelenih naložbah’ pa se bodo razgovorili Janez Grošelj, ALFI Renewables in Tim Umberger, Advance Capital Partners, in drugi priznani strokovnjaki.

 

Ženske v energetiki 24 | Napredno voditeljstvo in ESG | Prosperia | Dan žena 2024

 

Forum se bo zaključil z zelo zanimivo okroglo mizo o ‘Izzivih trajnostnih naložb v energetske projekte’, kjer bodo prisotni mag. Bojan Kumer, MOPE, Andrej Lasiš, NLB, dr. Dejan Paravan, GEN energija, mag. Anita Stojčevska, SKB banka / OTP Skupina, dr. Tomaž Štokelj, HSE in Uroš Ačko, SID banka.

Po samem programu pa bo tudi priložnost za mreženje.

Rezervirajte svoje mesto danes! Za več informacij o programu ter pridobitvi kreditne točke za pooblaščene in nadzorne inženirje obiščite spletno stran dogodka Prosperie.

 

Ne zamudite te priložnosti za povezovanje na prvem tovrstnem srečanju!

Prijava na novice
*Polja, označena z zvezdico, so obvezna