Energetika in finance 24 Prosperia

Energetika in finance ’24

Prvi Energetsko-investicijski forum
Zelene naložbe: pot do donosne prihodnosti

Ulovite vlak zelenih naložb, ki bodo v prihodnosti ključne za vaš poslovni uspeh in obvladovanje vedno večjih tveganj!

Zato se udeležite premiernega energetsko-investicijskega foruma, ki bo potekal 29. maja v Kristalni palači BTC v Ljubljani. Energetika in finance ’24 edinstveno povezuje voditelje iz finančnega, energetskega, industrijskega, sektorja, investitorje in ključne razvijalce projektov.

Ker zelena energija ni le vaša priložnost, temveč nuja za prihodnost vašega uspešnega in odpornega poslovanja, se nam pridružite na novem Vrhu trajnostnih energetskih naložb.

Raziščite inovativne priložnosti čiste energije, od sončne in vetrne do hidro, hranilnikov, vodika, optimizacije rabe, prožnosti, in še dlje. Kako poskrbeti za donosnost naložb in odpornost poslovanja v današnjih vedno bolj nepredvidljivih geopolitičnih razmerah energetike in cen energije.

Povežite se z naprednimi strokovnjaki iz različnih sektorjev, ki oz zelenimi naložbami oblikujejo prihodnost zelene energije. Pridobite dragocene vpoglede, oblikujte strateška partnerstva in aktivirajte potencial za donosne in vplivne naložbe v brezogljično prihodnost. Zelena energija igra ključno vlogo pri obravnavanju okoljskih skrbi (E = Environmental) s spodbujanjem čistejših energetskih virov in zmanjševanjem emisij toplogrednih plinov. Kako boste tudi z zelenimi energetskimi investicijami prilagodili vaše poslovanje glede na nove standarde ESG, da boste še atraktivni na trgu?

Nenazadnje ESG ni več izbira, temveč zaveza in mnogi poslovni partnerji v Evropi in po svetu s podjetji, ki niso energetsko usmerjeni v čisto energijo, niso več pripravljeni sodelovati.

Skupaj bomo hitreje prišli do uspešnih zelenih naložb in obvladali tveganja.

Zato rezervirajte svoje mesto na forumu za prihodnost še danes!

NOVO: pooblaščeni in nadzorni inženirji kot člani IZS za udeležbo na seminarju pridobijo 1 kreditno točko iz izbirnih vsebin skladno s Splošnim aktom o stalnem poklicnem usposabljanju pooblaščenih inženirjev. Po dogodku prejmete ustrezno potrdilo. Pri prijavi pod opombo navedite svojo »IZS številko«.

udeležencev naših dogodkov

let izkušenj

dogodkov

Oglasni banner GIZ
Oglasni banner GIZ
Oglasni banner GIZ
ELES, d.o.o., operater kombiniranega prenosnega in distribucijskega elektroenergetskega omrezja

POKROVITELJI

Organizator:
Prosperia logotip
Bronasti pokrovitelj:
GEN energija logo Prosperia
Bronasti promotor:
Sponzor plinovodi
Bronasti pokrovitelj:
Sponzor plinovodi
Medijski pokrovitelj:
Naš stik
Podpornik:
CIGRE CIRED logo Prosperia
Podpornik:
EZS SAEE logotip
Partner dobrega počutja:
CIGRE CIRED logo Prosperia

Organizacije, s katerimi smo že sodelovali:

Prijava na novice
*Polja, označena z zvezdico, so obveznaPOSTANI POKROVITELJ

 

Pišite nam na info@prosperia.si ali nas pokličite na 031 717 599 za možnosti pokroviteljstva in skupaj bomo izbrali pokroviteljstvo, ki najbolje podpre vaše poslovne cilje.

Postani sponzor ikona KONTAKTIRAJTE NAS

Prijava na novice
*Polja, označena z zvezdico, so obvezna