Brezplačni webinar: Kako digitalizacija spreminja vaše energetske poslovne modele?

mag. Tina Seršen

Kako napredna podjetja na področju energetike z digitalizacijo uspešno spreminjajo poslovne modele in so pravočasno pripravljena na spremembe? O tem bo tekla beseda na našem prihajajočem brezplačnem LinkedIn webinarju, ki bo potekal “v živo”. Na njem boste izvedelikakšne priložnosti in pasti vam prinaša digitalna trasformacija vaših energetskih storitev.

Dva priznana mednarodna strokovnjaka bosta razpravljala o soočanju z izzivi na nenehno spreminjajočem se energetskem trgu, vključno z integracijo razpršenih virov, povečevanjem fleksibilnosti in doseganjem poslovne agilnosti. Gostili bomo g. Jožka Gruškovnjaka iz globalne družbe SAP in g. Alexandra Kofinka iz podjetja CyberGrid, ki je del skupine EVN. Brezplačno se lahko prijavite TUKAJ.

Glavne teme:
• Kakšne priložnosti naprednim podjetjem in odjemalcem prinašajo nove tehnologije in digitalizacija?
• Spremembe energetskih sistemov, nove povezave in nujnost digitalizacije
• Zakaj je vaša fleksibilnost odjema pomembna?
• Ali digitalna transformacija energetskih storitev zadošča za poslovni uspeh?
• Kaj je naslednji korak za zmagovalce energetsko-podnebnega prehoda?

Pridružite se nam 7. novembra ob 14. uri in bodite del uspešne energetsko-digitalne revolucije.  → Prijavnica na webinar je na voljo na tem naslovu.

Sprejmite prihodnost in okrepite svoje energetske storitve skupaj z nami!

Vabljeni tudi na prihajajoče vodilne dogodke zelenega prehoda, o katerih lahko preberete več tukaj. Prijavite se na Novice, ki vas bodo seznanjale z novostmi vodilnih srečanj v 2023/24, kot boste zato deležni ekskluzivnega dostopa in vpogleda v posnete dele zanimivih vsebin vodilnih dogodkov zelene energetske transformacije, ki jih pripravljamo za vas. Prijavite se tukaj. 

Prijava na novice
*Polja, označena z zvezdico, so obvezna