Digitalizacija energetike ’22

5. Vrh digitalne transformacije energetike
8. december, Ljubljana (hibrid)

Nove tehnologije bistveno spreminjajo poslovne modele in stabilnost omrežij, tako dogodek Digitalizacija energetike vedno znova odpira najbolj napredna vprašanja, povezana z digitalno preobrazbo energetskega sektorja in njenih deležnikov (obstoječih in novih).

Udeležencem omogoči spoznavanje najnovejših primerov uporabe novih tehnologij, kot tudi podpira zato potrebno spremembo miselne naravnanosti, saj se bodo energetske in druge družbe, če bodo želele biti uspešne, morale digitalno preobraziti in v še večji meri biti podatkovno vodene, kot so tako vodene vse največje in najbolj uspešne globalne družbe, ki prav tako prodirajo v energetiko (npr. Amazon, Tesla, Google, itd.). Takšna preobrazba pomeni spremembo delovanja prav vsakega posameznika in procesa v organizaciji. Zato ni enostavna, je pa nujna in lažje izvedljiva ob seznanitvi z najnovejšimi trendi, primeri dobrih praks in ob posvetovanju z drugimi, ki so že na tej poti.

Dogodek je namenjen vsem, ki se srečujejo z digitalno transformacijo zelene energetike in želijo biti v tehnološkem vrhu.

Več o dogodku kmalu.

Pokrovitelji lanskega dogodka

Organizator:

Prosperia logotip

Partner:

Phoenix EU logo

Partner IKT:

Telekom Slovenije

Mali pokrovitelj:

Smartis logo

Podpornik:

CIGRE CIRED logo

Medijski pokrovitelj:

Naš stik
Organizator:
Pokrovitelj:
Pokrovitelj:
Pokrovitelj:
Medijski pokrovitelj:
Medijski pokrovitelj:
Podpornik:

Prijava na novice
*Polja, označena z zvezdico, so obveznaPOSTANI POKROVITELJ

 

Pišite nam na info@prosperia.si ali nas pokličite na 031 717 599 za možnosti pokroviteljstva in skupaj bomo izbrali pokroviteljstvo, ki najbolje podpre vaše poslovne cilje.

Postani sponzor ikona KONTAKTIRAJTE NAS

Prijava na novice
*Polja, označena z zvezdico, so obvezna