Zakaj ne smete zamuditi dogodkov zelene energetske transformacije v 2022? 

Na letošnjem 9. vodilnem forumu Energetika in regulativa, ki je potekal 4. februarja 2022 v hibridni izvedbi (v živo in po spletu) v organizaciji družbe Prosperia, je mag. Jan Kostevc spregovoril o tem, da je potrebno posodobiti temelje regulacije in se vprašal, kako do resničnih koristi za končne odjemalce oz. kako do opolnomočenja odjemalcev? Do njegove prezentacije lahko dostopate tukaj.

Mag. Jan Kostevc je zaposlen na Evropski Agenciji za sodelovanje energetskih regulatorjev (ACER) kot vodja ekipe za energetsko infrastrukturo v sklopu Oddelka IGR (Infrastructure, Gas and Retail), ki obsega tako električno kot plinsko infrastrukturo skozi dotične razvojne načrte (ENTSO-E TYNDP, ENTSOG TYNDP, skladnost z nacionalnimi razvojnimi načrti, projekti skupnega interesa, itd.) kot tudi vprašanja omrežnin, raziskav ter inovacij, sigurnosti dobave plina, itd. Pred tem je delal pri ELES-u kot vodja službe za podporo obratovanju, kjer je bil vpet tako v problematiko obratovanja sistema, kot tudi v razvoj inovativnih projektov.

Poglejte, kaj je povedal o forumu Energetika in regulativa:

Vas zanimajo dogodki zelene transformacije? Pridružite se skupnosti energetikov, odločevalcev, pravnikov, regulatorjev, IT, IKT strokovnjakom, strokovnjakom s področja kibernetske varnosti in drugim, ki jih zanimajo novosti s področja zelene energetske preobrazbe. Seznanjali vas bomo z novostmi vseh naših vodilnih dogodkov v 2022, kot boste tudi zato deležni ekskluzivnega dostopa in vpogleda v posnete dele zanimivih vsebin vodilnih dogodkov zelene energetske transformacije, ki jih pripravljamo za vas. 

Prijava na novice




*Polja, označena z zvezdico, so obvezna