Kateri so trije resnični problemi vaše neizogibne digitalne energetske transformacije?

ELES

Vabimo vas, da se 8. decembra srečamo na edinstvenem Vrhu digitalne transformacije energetike ’21, vodilnem multidisciplinarnem posvetu, ki vas z zanimivimi primeri in s pomočjo 20 vodilnih govorcev podpira pri vaši neizogibni digitalni preobrazbi ter seznanja z zadnjimi trendi treh pomembnih področij:

  • kibernetska varnost decentraliziranega energetskega sistema,
  • podatki in umetna inteligenca; kako do dodane vrednosti obdelave podatkov,
  • napredne IKT rešitve in 5G,

ter nenazadnje, kaj je resničen problem digitalizacije energetike v Sloveniji in kako ga preseči?, ki ga bodo naslovili vodilni strokovnjaki prof. dr. Aleš Groznik, EF UL, dr. Uroš Kerin, Eles, in mag. Andrej Šajn, GEN-I.

Slika iz dogodka NT20
Slika iz dogodka NT20

 

 

Prav nove tehnologije, kot so umetna inteligenca, oblačne tehnologije, IoT, strojno učenje, pametna omrežja, sistemi e-polnjenja, pametni domovi, itd., omogočajo in pospešujejo brezogljično transformacijo, a hkrati radikalno spreminjajo vaše poslovne priložnosti in nevarnosti.

EU ocenjuje, da se približno polovica tehnologij, ki bo potrebna za zeleni prehod, danes še ne uporablja.

Hkrati so podjetja in subjekti, ki obvladujejo in pravočasno uvajajo nove tehnologije, tisti, ki z novimi poslovnimi modeli izven danes znanega med prvimi ustvarjajo dodano vrednost, znižujejo stroške ali na nove načine komunicirajo ter se povezujejo s svojimi uporabniki na področju energetskih rešitev.

Kdo si lahko še privošči, da okleva glede takojšnje digitalne preobrazbe na področju dekarbonizirane in demokratizirane energetike kamor vstopajo številni novi igralci, s prepričanostjo o svojem uspešnem poslovnem obstoju v roku treh let? 

Kako lahko ob poplavi novih tehnologij in deležnikov, visokih finančnih in kadrovskih vložkih, pravočasno in učinkovito izberete prave digitalizirane poslovne modele za vaše energetske izzive s katerimi boste ustvarjali dodano vrednost? 

Se zato brez stroškov učiti tudi na napakah in uspehih drugih?

Na vodilni specializirani konferenci v Sloveniji se boste lahko zgolj v enem dnevu seznanili z naprednimi trendi digitalne preobrazbe energetike za 2022 in naprej, izmenjali izkušnje, se posvetovali in naslovili vaša vprašanja tudi na številne udeležence, vodilne energetske in IKT strokovnjake in še bolj učinkovito pripravili vaše strategije digitaliziranih energetskih rešitev za 2022. 

Čas se izteka: pridružite se najbolj naprednim in ambicioznim na področju energetike in ustvarjajte dodano vrednost s pomočjo vaše uspešne in pravočasne digitalne preobrazbe: oglejte si program in prijavite se zdaj.

NOVO: Člani IZS pridobite 2 kreditni točki – pooblaščeni in nadzorni inženirji za udeležbo na dogodku pridobijo 2 kreditni točki iz izbirnih vsebin skladno s Splošnim aktom o stalnem poklicnem usposabljanju pooblaščenih inženirjev.

BODITE OBVEŠČENI O AKTUALNIH VSEBINAH ZELENEGA ENERGETSKEGA PREHODA
Prijazno vabljeni k spremljanju naših novic, ki vas bodo seznanjale z novostmi zelenega energetskega prehoda od regulative, prava do inovacij in digitalne preobrazbe, kot boste tudi občasno deležni brezplačnega ekskluzivnega vpogleda v posnetke posamičnih vsebinskih sklopov vodilnih dogodkov zelene energetske transformacije, ki jih pripravljamo za vas. Prijavite se tukaj.

 

Prijava na novice




*Polja, označena z zvezdico, so obvezna