Inovacija energetike ’24: Prijavite svoj inovativni primer in si zagotovite najcenejšo vstopnico

Vabimo vas, da si v koledarju pravočasno pred poletjem rezervirate 2. oktober in se udeležite največjega jesenskega srečanja vodilnih deležnikov napredne energetike in industrije: 16. Inovacija energetike ’24, ki bo potekalo na Brdu pri Kranju. Ob 15. letnici Prosperie izkoristite najcenejšo vstopnico prva minuta do 30. junija (prihranek 130 € in več).
Ženske v energetiki 24 | Napredno voditeljstvo in ESG | Prosperia | Dan žena 2024
Inovativnost in hitro prilagajanje spremembam je danes ključno za vaš uspeh v pospešenem zelenem energetskem prehodu in čedalje večji geopolitični nepredvidljivosti.Smo v času, ko nove tehnologije in poslovni modeli v temeljih transformirajo energetiko in vaše poslovanje, kot smo ju poznali še do pred kratkim.Tradicionalno srečate več kot 200 udeležencev, 30 govorcev, odločevalcev in vodilnih strokovnjakov, ki na srečanju izmenja izkušnje, vizijo za prihodnost in aktualne spremembe pospešenega zelenega prehoda. Bodite pravočasni: ujemite najcenejšo vstopnico “prva minuta” do 30. junija in prihranite več kot 130 EUR.
Nastopite z inovativnim primerom in povečajte vaš doseg – prijava do 30. junija (15 mest) Če imate s področjem zelene energetike povezano inovativno rešitev (nov poslovni model / tehnološko rešitev), je vse, kar morate storiti, da najkasneje do 30. junija prijavite vaš nastop. Prijava je enostavna. Doslej je bilo predstavljenih že več kot 220 inovativnih primerov iz ambicioznih družb, kot so Danfoss, Gen-i, Porsche, DEM, Instrumentation Technologies, REC, INEA, Hitachi itd. Na povezavi povabilo za vaš nastop in navodila za vaš nastop najdete več informacij. Lahko se potegujete za naslov »najboljša inovacija na področju energetike za leto 2024«.Lahko nas tudi pokličete na 031 717 599 ali nam pišite na ursa@prosperia.si.

Prva minuta – najbolj ugodna udeležba ob 15-letnici Prosperie (prihranite več kot 130 €),

Vabljeni, da še pred poletnimi dopusti ujamete ekskuzivno vstopnica prva minuta. Pripeljite s seboj vašo ekipo in izkoristite vašo najbolj ugodno možnost vstopnica prva minuta za 3+ z dodatnim 10-odstotnim popustom.

Pridružite se nam na Brdu pri Kranju in soustvarjajte prihodnost zelene energetike!

Prijava na novice
*Polja, označena z zvezdico, so obvezna