3 razlogi za napredno voditeljstvo zdaj: Ženske v energetiki ’24

Napredno voditeljstvo gradi prihodnost za prihodnje generacije! Še vedno razmišljate, ali bi se v letu 2024 udeležili 3. Vodilnega srečanja Ženske v energetiki ’24, Napredno voditeljstvo in ESG, 7. marec, Ljubljana, Kristalna palača?

Ženske v energetiki 24 | Napredno voditeljstvo in ESG | Prosperia

3 razlogi za udeležbo na srečanju o sodobnem voditeljstvu

1. Poslovni modeli, ki so v koraku s časom

Ostanite ozaveščeni o novostih na področju energetike. Zeleni prehod prinaša novo regulativo, tarife, pa tudi nove poslovne pristope, kot so vključevanje vseh zaposlenih ter boj proti neugodnim podnebnim razmeram, ki že danes vplivajo na posel. Voditelji in voditeljice, ki merijo svoj uspeh zgolj na donosnosti naložb, ostajajo v preteklosti. Zahteva po zelenem voditeljstvu prihaja iz strani končnih uporabnikov in vodilnih akterjev, ter kot rezultat podnebno-energetske krize, ki smo jo doživeli v zadnjih letih.

2. Svež kader, nove stranke in dolgoročni vlagatelji

Najboljši kadri ter predvsem mlajši potrošniki se vse bolj obračajo k podjetjem, ki cenijo in v praksi živijo trajnost. Ko trajnostni razvoj in ESG postavite na višje mesto poslovnih vrednot, pomagate svojemu podjetju pritegniti in zadržati nove stranke, pa tudi privabiti kadre, ki bodo podprli nadaljnjo rast in razvoj podjetja.

Ženske v energetiki 24 | Napredno voditeljstvo in ESG | Prosperia

3. Napredno voditeljstvo z mislijo na prihodnje generacije

Trajnost in zeleni prehod sta naložbi v dolgoročno boljšo prihodnost za vse nas. Z razvojem strateško pomembnih trajnostnih ciljev in oblikovanjem naprednih voditeljev in voditeljic, katerih vrednote so vključevanje, opolnomočenje, zelena energetika in zeleni prehod, podpirate poslovne sisteme, ki bodo preživeli v globalnem okolju sedanjosti in prihodnosti.

Na 3. Vodilnem srečanju Ženske v energetiki ’24 bomo naslovili pomembne teme, kot so:

  • Kako nastavljati trajnostne cilje poslovanja, kako jih meriti in doseči v letu 2024
  • Kako navdihovati ekipe vseh starosti, od članov uprave do mladih, ki na trg dela šele vstopajo
  • Kako oblikovati vključujoča delovna mesta, kjer se o trajnosti izmenjujejo mnenja

Pridružite se nam četrtek, 7. marca 2024, v Kristalni palači (Ljubljana), kjer bomo raziskovali teme Naprednega voditeljstva in ESG-ja z odličnimi govorkami in govorci, med drugim: z mag. Duško Godina, direktorico Agencije za energijo, Ljupko Vrteva, zmagovalko in prejemnico naslova “Inženirka leta 2023”, Petrol, Mojco Markizeti, vodilno strokovnjakinjo za trajnost in ESG, dr. Anamarijo B. Bračič, direktorico divizije za energetiko, GP Sistemi, prof. dr. Nevenko Hrovatin, UL Ekonomska fakulteta in predsednico NS HSE, Katjušo Šavc, strokovno sodelavko, Focus, mag. Krešimirjem Bakičem, CIGRE-CIRED, dr. Dejanom Paravanom, GEN energija, in mnogimi drugimi.

Izkoristite zgodnejšo prijavo za cenejšo vstopnico!

Pridite z ekipo in izkoristite dodatni popust za hkratno prijavo treh ali več udeležencev iz iste organizacije (skupinska vstopnica); dodatni popust velja tudi za občine, NVO in fakultete. Prijavite se zdaj.

Prijava na novice
*Polja, označena z zvezdico, so obvezna