Energetika in okolje ’24

14. Vrh zelene energetike

10. april, Brdo pri Kranju

Že 10. aprila se udeležite zelo aktualnega Vrha zelene energetike 24, ki vas med prvimi seznanja z novostmi uvajanja obnovljivih virov energije v 2024 in vašimi priložnostmi samooskrbe, hranilnikov in aktivnega odjema.

Srečali boste napredne voditelje in strokovnjake iz energetike in industrije, okoljske strokovnjake ter deležnike, ki se zavedajo priložnosti uvajanja obnovljivih virov energije in večanja energetske neodvisnosti in odpornosti, še zlasti v času radikalnih novih geopolitičnih razmer v Evropi. Poleg tega izbira brezogljičnih virov energije postaja vse bolj poslovna prednost in nuja za obstoj na trgu ter financiranje.

Oglejte si spodaj, kdo so govorci in program.

udeležencev naših dogodkov

let izkušenj

dogodkov

VTISI UDELEŽENCEV

POKROVITELJI

Zlati pokrovitelj:
INEA logo
Zlati pokrovitelj:
INEA logo
Organizator:
Prosperia logotip
Srebrni pokrovitelj:
GIZ DEE logo Prosperia
Bronasti pokrovitelj:
GEN energija logo Prosperia
Bronasti promotor:
Sponzor plinovodi
Pokrovitelj:
Eles Prosperia logo
Promotor:
GIZ logo
Partner dobrega počutja:
Naš stik
Medijski pokrovitelj:
Naš stik
Podpornik:
CIGRE CIRED logo
Medijski pokrovitelj:
Racunalniske novice Prosperia Vrh zelene energetike 22

IZJAVE UDELEŽENCEV

“Energetika in okolje je zelo pomemben dogodek v luči zelenega prehoda in smernice, ki smo jih oblikovali za Slovenijo so skladne z EU smernicami. Zelo pomembno je, da bomo vlagali v kadre, kajti zelenega preboja ne bo, če ne bo kadrov. In v tej luči tudi Prosperia prispeva svoj delež.”

dr. Marko Topič, Fakulteta za elektrotehniko, UL

“Tako kot sam REPowerEU, ki je bil objavljen 18. maja, je tudi sam dogodek Energetika in okolje 22 oz. Prosperia prava nova energija, ki pomaga, da vse skupaj premikamo.”

mag. Erik Potočar, Ministrstvo za okolje, podnebje in energijo

“Kar se tiče današnje razprave na EO23 lahko rečem, da sem izredno pozitivno presenečen, ker smo se končno začeli pogovarjati o realnih in pravih stvareh. Vemo, da je pred nami zahteva o izredno velikem priključevanju obnovljivih virov energije do leta 2030 in vprašanje, kako zagotoviti primerno strukturo. Verjamem oziroma prepričan sem, da je bilo danes na to temo podanih kar nekaj pozitivnih in pravih odgovorov.
Tovrstni dogodki nas povezujejo in so tudi priložnost, da širša javnost, predvsem strokovna, izve, da komunikacije teče, da se povezujemo in da iščemo skupne rešitve.”

mag. Boris Kupec, Elektro Celje

“Današnji dogodek EO22 je bil narejen ob ravno pravem času.”

dr. Tomaž Žagar, Skupina GEN

“Pozdravljam to, da na vaših dogodkih vedno slišimo več različnih mnenj. Dobro je, da slišimo tudi alternativna mnenja, ker bomo le tako napredovali in dosegli ali vsaj poskušali doseči tisto optimalno varianto, ki nas bo peljala naprej.”

Jošt Štrukelj, MBA, Sonce in Suncontract

“Super dogodek. Vedno sem vesela druženja z energetiki in tudi s strokovnjaki z drugih področij. Dogodki, kot je današnji so potrebni, da si da si izmenjamo mnenja in da vidimo, kje so glavni izzivi, ki jih moramo nasloviti in preseči.”

mag. Tina Seršen, Ministrstvo za okolje, podnebje in energijo

“Energetika in regulativa ‘23 je bila lepa izkušnja, lepa izmenjava mnenj; od tega, da smo videli, kakšni so cilji in kaj se dogaja na strateškem nivoju, do tega, da smo videli neposredne izkušnje nas, ki delamo projekte in se vsak dan soočamo z izzivi ter pokušamo te projekte realizirati, da bi prišli do ciljev, ki smo si jih skupaj postavili. “

Borut Bizjak, Petrol

“Pohvalil bi dogodek Energetika in okolje ’23, bil je odlično časovno organiziran. Različne razprave so bile na mestu, pokrivale so širok spekter vsebin in mislim, da je vsak poslušalec lahko izvedel tisto, kar ga je zanimalo. Odnesel sem kar nekaj novega, predvsem iz teh mehkih veščin, s področja standardizacije, pregled okvirjev legislative v okviru ESG-ja in tudi zanimive primere, kako se tega izziva lotevajo podjetja na področju elektro gospodarstva.”

dr. Blaž Peternel, SmartIS

“Hvala za organizacijo še enega odličnega dogodka.”

Udeleženka, Energetika in okolje 22

PRIJAVITE SE

Ekipam s 3 udeleženci ali več iz iste organizacije ob hkratni prijavi nudimo 10 % popust na veljavno kotizacijo. Zaposlenim v lokalnih skupnostih, na fakultetah in v NVO nudimo 30 % popusta.

22 % DDV ni vključen v ceno.

Preverite ugodne popuste za skupinske vstopnice in NVO, občine in fakultete.

Oglasni banner GIZ
Oglasni banner GIZ
Oglasni banner GIZ

Organizacije, s katerimi smo že sodelovali:

PRIZORIŠČE

Dogodek Energetika in okolje ’24 bo potekal v živo na Brdu pri Kranju.

Prijava na novice
*Polja, označena z zvezdico, so obveznaPOSTANI POKROVITELJ

 

Pišite nam na info@prosperia.si ali nas pokličite na 031 717 599 za možnosti pokroviteljstva in skupaj bomo izbrali pokroviteljstvo, ki najbolje podpre vaše poslovne cilje.

Postani sponzor ikona KONTAKTIRAJTE NAS

Prijava na novice
*Polja, označena z zvezdico, so obvezna