Inovacija energetike 21

Inovativne rešitve zelene energetske prihodnosti

Nujen zeleni prehod in brezogljičnost potrebuje nove inovativne rešitve in drugačno miselno naravnanost. Energetika bo med prvimi morala še pred letom 2030 izpeljati največje spremembe, a sveženj “Pripravljeni na 55” prinaša inovativnim tudi vrhunske priložnosti.

Zato se 7. oktobra v Ljubljani udeležite 13. Inovacije energetike, ki bo letos še posebej zanimiva, saj bo na njej sodelovala vrsta strokovnjakov iz domačih inovativnih podjetij, premierno pa bo nastopil na njej David Hoderbach, predsednik uprave novo ustanovljenega globalnega podjetja Hyvia, ki utira nove poti vodikove mobilnosti.

Na dogodku se boste med prvimi seznanili z inovativnimi rešitvami zelene energetske prihodnosti, kot so sezonska komponenta razogljičenja in zanesljivosti, vodik, nova spajanja sektorjev, kako IoT opolnomočuje uporabnika. Izbirali boste lahko najboljšo energetsko inovacijo 2021.

Dogodka, na katerem se tradicionalno sreča vrh inovativnih, pogumnih in ambicioznih v energetiki, se lahko udeležite v živo ali preko spleta.

Več informacij o samem dogodku je na voljo tukaj.

Na tem mestu pa preverite, kaj se je dogajalo na preteklih dogodkih Inovacije energetike.

Vabljeni!

 

Prijava na novice
*Polja, označena z zvezdico, so obvezna