Ženske v energetiki ’22

1. Vodilno srečanje Skupaj za zeleno prihodnost
13. april, Ljubljana (Domus Medica)

Novo transformativno energetsko-poslovno srečanje je namenjeno naprednim voditeljicam in voditeljem za prihodnost, managerkam in managerjem ter ambicioznim deležnikom zelenega prehoda v ekstremnih novih okoliščinah najvišjih cen energentov.

Gre za zelo aktualno srečanje z dvojno vrednostjo in napredno vizijo za udeleženke in udeležence, ko se hkrati seznanite in posvetujete o sodobnih pristopih:

1. uspešni primeri in novi izzivi zelenega energetskega prehoda v praksi;

2. aktiviranje potenciala raznolikosti in vključevanja, ki dokazano s številkami zvišujeta vašo produktivnost, dobičkonosnost, inovativnost, EBIT in pravočasno privablja raznolike talente. Zato postajata kriterij pri pridobivanju EU projektov, kot tudi investicij. Nenazadnje je že za 2022 tudi eden izmed SDH kazalnikov uspešnosti, ki ga bodo družbe v državni lasti morale izkazovati.

Na premiernem srečanju so se zgolj v enem dnevu z 18 govorkami in govorci, 2 omizjema, intervjujem in delavnico, udeleženke in udeleženci seznanili z mnogimi izkušnjami iz že uspešnih zelenih praks. Z vami so bili Medeja Lončar, Siemens, dr. Andrej Gubina, IRI UL, Andreja Zupan in Dijana Makivić Grilc, GEN-I, dr. Miha Bobič, Danfoss, dr. Vlasta Krmelj, ENERGAP, mag. Nada Drobne Popović, Petrol, Marjan Eberlinc, Plinovodi in EZS, mag. Duška Godina, Agencija za energijo, mag. Jože Torkar, Resalta, dr. Tomislav Tkalec, Focus, dr. Dejan Paravan, GEN-I, mag. Sarah Jezernik Konovšek, SAEE in Plinovodi, Maja Požar Andrejašič, REC, Aleša Mižigoj, Medex, dr. Anamarija B. Bračič, MBA, GP sistemi in Mojca Černelč Koprivnikar, Prosperia.

Kot je poudarila Melanie Seier Larsen iz Boston Consulting Group, ki je bila tudi uvodna govorka srečanja: »Spolna uravnoteženost na vodilnih delovnih mestih ni več le moralni imperativ, temveč so podjetja, ki imajo mešane vodstvene time, bolj donosna, bolj dobičkonosna, tudi bolj inovativna, kar prispeva k njihovi večji uspešnosti ter posledično k večji gospodarski rasti.«

Ne zamudite prihodnosti. Ukrepajte pravočasno.

IZJAVE UDELEŽENCEV

Duška Godina

“Zelo pozdravljam organizacijo dogodka. Bil je drugačen od teh, ki smo jih vajeni v energetiki. Prišel pa je v ključnem trenutku. Najbolj sedaj, v tem času krize, potrebujemo sodelovanje, tudi med spoloma. Vsi skupaj igramo pomembno vlogo in samo s sodelovanjem lahko dosežemo premike.”

Duška Godina, Agencija za energijo

“Bil je izjemen dogodek, katerega sporočila smo dolžni čim bolj razširiti. Stopimo skupaj, da obvarujemo naravo pred našim brezbrižnim početjem. Posledice so vidne povsod, če jih seveda želimo videti. Za leto 2100 je napovedan palec GDPja za 25% v primerjavi z danes, saj bomo toliko denarja morali porabiti za odpravo posledic naravnih ujm in drugih težav povezanih z okoljem.”

Aleša Mižigoj, Medex
Dejan Paravan

“Mislim, da žensk v energetiki manjka. Če bomo dodali ženske in njihovo žensko energijo v energetiko, se bodo stvari lažje, hitreje dogodile in mislim, da bodo tudi boljše. Vsa pohvala Mojci, da je organizirala ta dogodek in upam, da bo s tem tudi nadaljevala. Upam, da bo dogodek postal stalnica v energetiki.”

Dejan Paravan, GEN-I

Maja Pozar Andrejasic

“Dogodek je bil res super. Mislim, da bi ga morala slišati tudi širša publika, vsi strokovnjaki in tudi odločevalci v energetiki. Le tako naprej.”

Maja Požar Andrejašič, REC

“Iskrene čestitke za organizacijo dogodka Ženske v energetiki. Izbor vsebin je bil pravi, ravnotežje med njimi pa tako dobro, da ni bilo niti minuto dolgčas. Ste razširili precej pozitivne energije. Upam, da konferenco organizirate tudi naslednje leto.”

Andreja Zevnik, ELES

FOTO UTRINKI

Slika iz dogodka IE20
Slika iz dogodka IE20
Slika iz dogodka IE20
Slika iz dogodka IE20
Slika iz dogodka IE20
Slika iz dogodka IE20
Slika iz dogodka IE20
Slika iz dogodka IE20
Slika iz dogodka IE20
Slika iz dogodka IE20
Slika iz dogodka IE20
Slika iz dogodka IE20
Slika iz dogodka IE20
Slika iz dogodka IE20
Slika iz dogodka IE20
Slika iz dogodka IE20
Mojca Kunsek, Sarah Jezernik Konovske Aleska Mizigoj
Slika iz dogodka IE20

POKROVITELJI DOGODKA

Sponzorji EO20
Organizator:
Medijski pokrovitelj:
Naš stik
Podpornik:
EZS SAEE logotip
Podpornik:
Partner dobrega počutja:
Medex logotip Prosperia

POSTANI POKROVITELJ

 

Pišite nam na info@prosperia.si ali nas pokličite na 031 717 599 za možnosti pokroviteljstva in skupaj bomo izbrali pokroviteljstvo, ki najbolje podpre vaše poslovne cilje.

Postani sponzor ikona KONTAKTIRAJTE NAS

Prijava na novice




*Polja, označena z zvezdico, so obvezna